Ett urval av produkter för hemmakontoret - Bosign
Laddar kundvagn.

Innovativa produkter för hemmakontoret

Skapa ett bekvämt och produktivt hemmakontor.

Vi har valt ut några av våra produkter som vi tror kan göra ditt hemmakontor både effektivt och bekvämt.

Bekväm knäbricka i valnöt för både arbete och rekreation

Laptray är knäbrickan för din laptop, frukost eller middag. Med Laptray kan du bekvämt jobba, äta middag i soffan eller surfa i din favoritfåtölj. Brickan ger ett stabilt underlag för din bärbara dator vare sig du har den i knät, sängen eller soffan. Med den formbara kudden bestämmer du själv brickans lutning. Brickan i valnöt har en non-slip yta som gör att det inte glider även om det lutar en aning.

Se i butik

Stabil knäkudde med kylfunktion

Plugga bekvämt med vår formbara laptop-kudde som dessutom håller din dator sval Surfpillow är laptop-kudden för alla som gillar att plugga och jobba bekvämt i soffan, sängen eller fåtöljen. En formbar laptop-kudde vars ovan- och undersida är försedda med antislip-ytor. Det gör att datorn vilar stabilt på kudden samtidigt som kudden ligger stadigt i ditt knä. De välvda antislip-knopparna på kuddens ovansida skapar en värmeavledande luftspalt mellan dator och kudde vilket minskar risken för att knä och dator blir överhettade. Surfpillow är en patenterad uppfinning från Bosign.

Se i butik

En iPad-kudde som avlastar

Kolla film, surfa bekvämt med Bosigns Tablet Pillow Din surfplatta vilar säkert i kuddens ficka och kan vinklas till önskad vinkel. Fungerar lika bra i soffan, sängen som på bordet.

Se i butik

Praktiskt iPad-ställ gjuten i solitt silikon

Prisbelönt iPad-ställ håller din surfplatta och mobil på stadigt på plats Titta på en film, plugga eller jobba på skrivbord eller köksbord. Bosigns Tablet Stand är ett stadigt ställ som passar extra bra i köket när du följer online recept. Se i butik

Se i butik

Få ordning & reda på sladdar i hemmakontoret

I Bosigns praktiska sladdgömma kan du gömma undan hemmakontorets alla laddare, sladdar och annan elektronik på ett och samma ställe. Tack vare sin enkla och stilrena design kan Cable Box stå framme synlig och lättillgänglig.

Se i butik

Utforska fler av våra innovativa produkter