Tetra Apple Watch Stand - Bosign
Laddar kundvagn.

Apple Watch laddningställ

Tetra Night Stand

Tillverkat av ett enda stycke naturligt material.

Skulptur på dagen.

Laddare och väckarklocka på natten.

Laddningsställ i solid valnöt

Tetra Charging Dock har inget att dölja. Varje laddningsställ är tilllverkat i en solid volym av ett naturligt material där materialets inneboende egenskaper får tala för sig själv.

Tetra valnöt skulpteras fram av en datastyrd fräs ur ett solitt block av valnöt. Efter avslutad fräsning sandpappras Tetran lätt för hand för att sedan få en skyddande ytbehandling. Resultet är en hållbar produkt i solid valnöt som fungerar som laddningsställ för alla modeller av Apple Watch. När det inte används som laddningsställ fungerar det som en skulptral inredningsdetalj i ett samtida formspråk.

Köp

Tetra oliv

Olivträ växer långsamt och är ofta en biprodukt från olivodlingar. När ett olivträd slutar att ge oliver är stammen ofta full av kvist och oregelbunden ådring som ger träet sin typiska karaktär. Det ger olivträ ett intressant uttryck men det är även ett hållbart materialval. Inte bara har olivträ ha utmärkta mekaniska egenskaper men det har även en naturlig plats i ett större ekologiskt kretslopp tillsammans med mat och uråldrig jordbrukskultur. Ett laddningsställ i olivträ ett hållbart val på många sätt.

Köp

0.8 kg solitt gjutjärn

Den massiva tyngden av Tetra Cast Iron ger en mycket solid känsla och ger tillsammans med den råa järnytan ett rått, nästan brutalt uttryck. Tetran gjuts i en form som ger upphov till s.k. gjutskägg i fogarna. Detta slipas bort efter gjutningen för att avslutas med en skyddande oxidering. I övrigt bearbetas ytan inte utan har den naturliga yta som uppkommer när järn gjuts. Resultatet ger en mycket stabil produkt som håller laddaren på plats. Tetran leveras utan laddare. Den laddare som kommer med Apple Watch monteras enkelt enligt medföljande anvisningar.

Köp